Firmagaver

Bestil vores flotte gavekurve som firmagaver og forkæl arbejdspladsen ved højtider og fejringer. Hos Finka leverer vi gavekurve til virksomheder landet over, propfyldt med lokale specialiteter og delikatesser, der altid falder i god jord hos dine ansatte. 

Forkæl dine ansatte med en gavekurv

Vores fima-gavekurve giver dig mulighed for at forkæle dine medarbejdere på alle tidspunkter af året. Om det er julekurve, påskekurve eller til specielle lejligheder som receptioner og jubilæer, så kan Finka hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte gavekurv.

Vi samarbejder med mange lokale virksomheder, som producerer lækre, smagfulde og spændende produkter, der giver en unik oplevelse for modtageren.

Dine ansatte får en gavekurv, der introducerer dem til lokale specialiteter, som ofte giver større værdi end materielle gaver. Det hele kan nydes i godt selskab med familie og venner.

800kr produkterne opstillet

Firmakurve med muligheder

Vi forstår godt, det kan være svært at finde firmagaver til sine ansatte. Medarbejdere kan være dybt forskellige, og firma-gavekurve er populære, netop fordi de rammer et bredt publikum.

Genanvendelige kurve og kasser

Vi laver vores gavekurve med "rigtige" kurve og kasser. Det minimerer emballage og indpakning, når først indholdet er brugt. Samtidig får modtageren en flot kurv, kasse eller zinkbalje til hjemmet.

Indhold efter sæson

Ikke nok med at vores gavekurve er fyldt med lokale produkter, der er lavet med kærlighed, så fylder vi gavekurvene med sæsonvarer. Om det er jul, påske, sommer eller efterår, så passer indholdet altid til årstiden.

Bestil gavekurve direkte i webshoppen

Du kan bestille gavekurve til direkte levering gennem vores webshop.
Hvis du køber som firma, anbefaler vi dog at tage en snak med os først, så du kan bestille en tilpasset løsning til dine medarbejdere. 
Udfyld kontaktformularen i bunden af siden, så kontakter vi dig. 

julekurv-med-danske-specialiteter-600

Den perfekte firmagave
er en kurv

Hos Finka har vi stor erfaring med firma-gavekurve og kan hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte løsning. Du kan selv bestemme, hvad du gerne vil have i gavekurvene, så dine medarbejdere altid får det, de godt kan lide.

I stedet for at bestille en færdigpakket kurv fra start, giver vi dig mulighed for at sammensætte et hav af personlige forkælelser, der falder i god jord hos alle. Du kan søge gode råd og vejledning hos vores personale, der har stor erfaring med de gode firmagaver. 

Bestil jeres julegaver hos Finka

Hvorfor ikke forære dine medarbejdere en julegave, de rent faktisk kan bruge? Med vores populære julekurve kan du forkæle alle dine ansatte med en masse lækkerier. Sammensæt kurven præcis som du vil. Så er der med garanti noget, som alle kan lide.

Se vores klassiske julekurve i webshoppen eller kontakt os for en skræddersyet bestilling.

julekurv-med-danske-specialiteter-200-kr

Skal vi kontakte dig?

Har du brug for sparring eller vejledning til de gode firmagaver?

Søg gode råd hos vores personale, der til dagligt sammensætter rigtig mange flotte gavekurve til medarbejdere rundt omkring i landet. Vi sørger for, at du får en fuldstændig tilpasset løsning, der skaber smil og glæde, når den modtages.

Udfyld kontaktformularen her, hvis du gerne vil kontaktes.
Du kan også ringe på tlf. 25 17 57 00 eller skrive en mail til mail@finka.dk.  

FINKA

For at få adgang skal du være minimum 16 år.

Er du over 16 år?