Julekurv

En julekurv er den perfekte løsning til kvinden eller manden, du gerne vil forkæle i den søde juletid. Skal du bruge en adventsgave, værtsgave, julegave eller andre højtidelige foræringer som f.eks. mandelgaven, er en julegavekurv lige sagen.

Se også vores julekurve til firmagaver.

Julegavekurve med godter og forkælelse

Vores julegavekurve er fyldt med de lækreste lokale råvarer, der er sæsonbestemt, så det passer til december-måneden, du skal give den i. Du forærer en julekurv, der altid falder i god jord, uanset hvem der modtager den. Vi sørger for et bredt udvalg i gavekurvene, der er pakket med forskellige specialiteter, afhængigt af hvad personen godt kan lide. Her på webshoppen kan du læse mere om kurvenes indhold på deres produktsider. Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 2517 5700 eller mail mail@finka.dk.

Vores julegavekurve er den perfekte gave, hvis du er løbet tør for ideer eller ikke kender modtageren af gaven specielt godt. Der er nok at se til i december, så hvorfor bruge tid på gavejagt, når en julekurv altid er et hit. Finka har en gårdbutik i Svendborg, hvor du kan komme forbi og få tilpasset din gavekurvs indhold. Du kan også se vores forhandlere på Fyn og købe din julekurv tæt på dig.

FINKA

For at få adgang skal du være minimum 16 år.

Er du over 16 år?