Julekurv

En julekurv er den perfekte løsning til kvinden eller manden, du gerne vil forkæle i den søde juletid. Skal du bruge en julegave, adventsgave, værtsgave eller andre højtidelige foræringer som f.eks. mandelgaven, er en julekurv lige sagen.

Julekurve med godter og forkælelse

Vores julekurve er fyldt med de lækreste lokale råvarer, der er sæsonbestemt, så det passer til decembermåneden, du skal give den i.

Du forærer en julekurv, der altid falder i god jord, uanset hvem der modtager den. Vi sørger for et bredt udvalg i gavekurvene, der er pakket med forskellige specialiteter, afhængigt af hvad personen godt kan lide.

Her på webshoppen kan du læse mere om julekurvens indhold på produktsiderne, hvor vi har listet hele kurven. Har du spørgsmål til indholdet eller ønsker en personligt tilpasset julekurv? Kontakt os på tlf. 2517 5700 eller mail mail@finka.dk.

Vores julekurve er den perfekte gave, hvis du er løbet tør for ideer til gave eller ikke kender modtageren specielt godt. Der er nok at se til i december, så hvorfor bruge tid på gavejagt, når en julekurv altid er et hit.

Finka har en gårdbutik i Svendborg, hvor du kan komme forbi og selv bestemme din gavekurvs indhold. Du kan også se alle vores forhandlere på Fyn og købe din julekurv tæt på dig.

FINKA

For at få adgang skal du være minimum 16 år.

Er du over 16 år?