Gårdbutikken

Velkommen til vores gårdbutik i Svendborg

Finka gårdbutik i Svendborg tilbyder mange forskellige varer, fynske specialiteter og lokaltproducerede produkter.

Vi har selvfølgelig vores flotte og lækre gavekurve — både færdiglavede, men du er også velkommen til at skabe din helt egen kurv, præcis som du drømmer om, med hjælp fra vores meget kompetente personale.

Fynske
specialiteter

Gårdbutik Finka er en hyggelig butik på Fyn i to etager, fyldt med lækre specialiteter fra både små og mellemstore producenter.

Gårdbutikken ligger i Svendborg imod Tved — på Tvedvej 98. Vores mange leverandører har alle skabt unikke lækkerier med stor kærlighed, personlighed og ikke mindst passion.

En gårdbutik
på Fyn

Hos Finka gavekurve har vi samlet et stort udvalg af lokale produkter fra mindre lokale producenter på Fyn.

I butikken kan vores kunder få et stort udvalg af disse producenters produkter ved kun at besøge os. I gårdbutikken kan du opleve produkter fra bl.a. Fyn og ørene samt Trekantsområdet . Vi prøver hele tiden at fornye vores udvalg af specialiteter, og tager altid imod ideer til nye produkter.

Alt i mellem
himmel og jord

Fra specialiteter og til spisestue fornyelse – besøg gårdbutikken. Trænger du til fornyelse i boligen, kan du med fordel gå på inspirationstur. Du vil finde tøj, smykker, tasker, lamper, brugskunst og meget mere og altid til særdeles fordelagtige priser.

Hos os er ordentlig, personlig og hjertelig betjening en selvfølge, hvorfor vores kunder altid bliver en del af huset.

600kr produkterne opstillet

Vi leverer også firmagaver

Hos Finka kan du bestille gavekurve og -kasser med alverdens specialiteter fra Fyn og andre lokale producenter i landet. Forkæl dine medarbejdere til jul, påske eller som receptions- eller jubilæumsgave. Vi hjælper med at sammensætte den helt rette firmakurv. Kontakt os og hør mere.

Gå på opdagelse i vores webshop

FINKA

For at få adgang skal du være minimum 16 år.

Er du over 16 år?