Gårdbutikken

Gårdbutikken tilbyder mange forskellige varer.
Vi har selvfølgelig vores flotte og lækre gavekurve — både færdiglavede og du er også velkommen til at skabe din helt egen kurv, præcis som du drømmer om, med hjælp fra vores meget kompetente personale. Masser af de fristelser, vi laver vores kurve med.
Derudover finder du en lang række spændende brugskunst, til indendørs- og udendørs brug. Vi har en hel etage fuldt med damestøj. Blomster både inde- og udendørs. Og meget andet der imellem.

Fynske
specialiteter

Gårdbutik Finka er en hyggelig butik i to etager, fyldt med lækre specialiteter fra både små og mellemstore producenter.
Gårdbutikken ligger i Svendborg imod Tved — på Tvedvej 98. Vores mange leverandører har alle skabt unikke lækkerier med stor kærlighed, personlighed og ikke mindst passion.

Stort
udvalg

Hos Finka gavekurve har vi samlet et stort udvalg af lokale produkter fra mindre lokale producenter.
I butikken kan vores kunder få et stort udvalg af disse producenters produkter ved kun at besøge os. I gårdbutikken kan du opleve produkter fra bl.a. Fyn og ørene samt Trekantsområdet . Vi prøver hele tiden at fornye vores udvalg af specialiteter, og tager altid imod ideer til nye produkter.

Alt i mellem
himmel og jord

Fra specialiteter og til spisestue fornyelse – besøg gårdbutikken. Trænger du til fornyelse i boligen, kan du med fordel gå på inspirationstur. Du vil finde tøj, smykker, tasker, lamper, brugskunst og meget mere og altid til særdeles fordelagtige priser.
Hos os er ordentlig, personlig og hjertelig betjening en selvfølge, hvorfor vores kunder altid bliver en del af huset.

FINKA

For at få adgang skal du være minimum 16 år.

Er du over 16 år?