GÅRDBUTIKKEN

Gårdbutikken

Velkommen til vores gårdbutik i Svendborg

Finka er meget mere end bare gavekurve, når du besøger vores hyggelige gårdbutik nærmest i hjertet af Svendborg. Svendborg er kendt for at være en af Fyns mest hyggeligste byer, hvor du med det samme oplever dens charme. Det er derfor også den essens, som vi har forsøgt at indkapsle i vores fynske gårdbutik.

I vores gårdbutik finder du alt fra lokale specialiteter til spisestue-fornyelse, når du besøger os. Hvis du syntes, at dit hjem trænger til fornyelse eller lidt nyt liv, så kan du med fordel gå på inspirationstur i vores butik. I vores gårdbutik har vi et bredt udvalg af mange forskellige ting. Du vil blandt andet kunne finde tøj, smykker, tasker, lamper, brugskunst og meget mere. Hos os er det samtidig også en mission altid at sørge for, at vi kun fører produkter til særdeles fordelagtige priser.

Hos os er ordentlig, personlig og hjertelig betjening en selvfølge, hvorfor vores kunder altid bliver en del af huset og kommer igen.

Danske
specialiteter

Finka gårdbutik er en hyggelig butik på Fyn i to etager, der er fyldt med lækre specialiteter fra både små og mellemstore producenter. Det har altid været vigtigt for os at forhandle lækre produkter fra lokale producenter, fordi det betyder meget for os at støtte lokalt. Derudover bidrager de lokale producenter med en nytænkning, som især er velkommen hos Finka. 

Ofte ser man først de helt specielle produkter, når man køber fra lokale leverandører, fordi de netop ikke er underlagt kommercielle regler eller tankegange. Derfor tilbyder vi hos Finka gårdbutik mange forskellige varer, Danske specialiteter og lokalt produceret produkter i vores gårdbutik, som du kan blive inspireret af. Vores mange leverandører har alle skabt unikke lækkerier med stor kærlighed, personlighed og ikke mindst passion, så derfor er vi selvfølgelig stolte forhandlere af deres produkter.

En gårdbutik
på Fyn

I vores gårdbutik mærker du i det øjeblik, at du går ind, at vi virkelig er passioneret omkring, det vi laver. Vi forsøger altid at finde de bedste produkter fra lokale forhandlere rundt i Danmark, som vi samarbejder med. Derfor vil du også til tider opleve, at de produkter vi havde den ene gang, hvor du var på besøg, de ikke længere er i vores sortiment. Det er fordi, at vi tilpasser os vores leverandører og årstid. På den måde undgår vi nemlig at forhandle kommercielle produkter.  

Vi vil dog altid have et stort udvalg af forskellige produkter, tekstiler og brugskunst alligevel. Vi har selvfølgelig også vores flotte og lækre gavekurve. Hos Finka har vi både færdiglavede gavekurve, men du er også velkommen til at skabe din helt egen kurv, præcis som du drømmer om med hjælp fra vores meget kompetente personale.

Alt i mellem himmel og jord

Hos Finka gavekurve har vi samlet et stort udvalg af lokale produkter fra mindre lokale producenter fra Danmark. I butikken kan vores kunder få et stort udvalg af disse producenters lækre produkter alene ved at besøge os i vores hyggelige gårdbutik i Svendborg. I gårdbutikken kan du opleve produkter fra Danmark. Vi prøver hele tiden at forny vores udvalg af specialiteter og tager derfor altid ud og leder efter nye forhandlere. Vi tager også altid imod ideer til nye produkter.

Derudover kan du også finde en masse personlige gaver, hvor den som modtager gaven, virkelig kan mærke, at du har brugt tid på det. Derudover er vores sortiment enormt specielt, så det er ikke noget, som du finder i alle mulige andre butikker. Det synes vi, skiller os ud fra andre butikker i Svendborg. Derfor er vi absolut et besøg værd, hvis du en dag skulle være på de kanter.

600kr produkterne opstillet

Vi leverer også firmagaver

Det er altid svært at finde den helt rigtige firmagave, fordi man ofte har en masse forskellige medarbejdere, som hver især kan lide noget forskelligt. Derfor anbefaler vi absolut en gavekurv fra Finka, netop fordi de er så alsidige og indeholder mange forskellige lokale produkter, som du også selv kan være med til at tilpasse. Du kan derfor hos Finka bestille gavekurve og -kasser med alverdens specialiteter fra Fyn og andre lokale producenter i landet. Forkæl dine medarbejdere til jul, påske eller som receptions- eller jubilæumsgave.

Vi står altid til rådighed med vejledning og hjælper dig meget gerne med at sammensætte den helt rette firmakurv til dine medarbejdere. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.  

Gå på opdagelse i vores webshop

FINKA

For at få adgang skal du være minimum 16 år.

Er du over 16 år?