Gavekurve Odense

Leder du efter en personlig og lækker gavekurv i Odense? Hos Finka har vi sammensat alt det bedste fra de lokale producenter, så du kan forkæle en, som du holder af.

Finka Gavekurve kan købes hos udvalgte forhandlere i Odense og på resten af Fyn. Du kan også bestille en kurv direkte i vores webshop med levering.

Køb personlige gavekurve i Odense

Vores gavekurve er lavet i samarbejde med nogle af Fyns allerbedste producenter, så kvaliteten er altid i højsædet. Derudover har vi mange forskellige typer af gavekurve, så du kan finde den helt rigtige til den, som du gerne vil give gavekurven til. 

Du kan både købe gavekurven herinde på vores webshop eller ved øvrige forhandlere. Du kan finde vores forhandlere på linket nedenfor. 

800kr produkterne opstillet

Alt det gode fra Fyn

Det vigtigste for os ved Finka er, at kvaliteten er i orden. Derfor samarbejder vi med alle de bedste lokale producenter fra Fyn, når vi laver vores gavekurve. Vores gavekurve kommer i både zinkbaljer, fletkurve eller træbakker, så du kan selv vælge den helt rigtige.

En gavekurv til alle

Vores gavekurve er meget forskellige og det samme er deres indhold. Derfor kan du altid finde lige præcis den gavekurv, som passer til den heldige, som du vil give gavekurven til. Om det er ham eller hende, så er der er gavekurv hertil.

Altid sæsonpakket

Vore gavekurve er mest af alt bestemt af vores leverandører. Netop fordi vi samarbejder med lokale leverandører, så er indholdet i gavekurvene ikke altid ens, da lokalevare ofte er sæsonpræget. Det synes vi hos Finka, netop er en del af charmen - fordi det unikke er, at alle gavekurve ikke er ens.

Bestil gavekurve online

Hvis du ikke har tid til at smutte forbi en af vores mange forhandlere i Odense, så kan du også altid bestille din gavekurv direkte i vores webshop. Vi har lagt nogle af vores mest populære gavekurve i shoppen, så du kan forkæle dine nærmeste og bestille hele døgnet.  

Finka gavekurv med vin og æblemost

De bedste gavekurve til ham og hende

Vores gavekurve er vidt forskellige og derfor kan du finde lige præcis den perfekte til enten ham eller hende. Vi har både gavekurve der er milde med sarte smage og æstetiske indtryk, som er helt perfekte til værtinden. Samtidig har vi de kraftfulde gavekurve med mørke øl, whisky sennep og mørk chokolade, som passer helt sublimt til værten. 

Kig inde på vores webshop og bliv inspireret af vores udvalgt af gavekurve. 

Levering i Odense

Hos Finka leverer vi med glæde vores gavekurve lige til din hoveddør. Det er muligt lige her fra vores hjemmeside at bestille gavekurve med levering direkte hjem til dig. På den måde bruger du altså ikke tid på andet end at udvælge den helt rigtige gavekurv.

Vi har vores gavekurve i supermarkeder over hele Fyn, både i Odense, Ryslinge, Ørbæk og mange flere, men nogle gange kan tiden være knap, og det kan være nødvendigt at få leveret sin gavekurv. Derfor har vi selvfølgelig levering her hos Finka.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til levering eller gavekurve. Vi står altid klar til at rådgive dig. 

FINKA

For at få adgang skal du være minimum 16 år.

Er du over 16 år?