Værtindegaver

Leder du efter gode værtindegaver, der imponerer?

Hos Finka kan du købe gavekurve med øl, vin, kaffe og te samt en masse andre danske specialiteter. Hvis du skal bruge en god værtsgave til par, kan du roligt dykke ned i vores udvalg af gavekurve med delikatesser fra lokale producenter. Alle sætter pris på kvalitetsprodukter, der støtter de danske butikker og små forretninger. Køb gavekurvene direkte i webshoppen eller besøg gårdbutikken i Svendborg.

Gode værtindegaver der altid kan bruges

Er du i tvivl om aftenens værtindegave? Så er du ikke den eneste. Det kan være svært at ramme plet med interiør og brugskunst, hvis du ikke kender personen særlig godt. Vores webshop er fyldt med spændende gavekurve og specialiteter, der med sikkerhed falder i god jord. Vi anbefaler en spiselig værtindegave med lækkerier og drikkelse, så der altid er noget i kurven, der kan bruges.

Værtindegaver kan være små og store. Det afhænger som regel af arrangementet størrelse og kendskabet til værtinden, og der findes mange forskellige traditioner blandt vennepar. Her på webshoppen har vi gavekurve i forskellige størrelser og med varierende indhold. Vores gårdbutik i Svendborg har et endnu bredere sortiment, hvor vi også tilpasser gavekurvens indhold til dig. Bor du ikke i Svendborg? Finka har forhandlere rundt på Fyn, som sælger vores gavekurve. Find en forhandler nær dig.

Værtsgave til par

Det er helt normalt at give en værtsgave til par, når du er inviteret i byen. Men hvad giver man til et par, så alle bliver glade? Finka har fyldt gavekurvene med delikatesser og specialiteter fra Danmarks lokale producenter. Her er der noget til enhver smag, og produkterne skuffer aldrig. Gå på opdagelse i vores værtindegaver, der har alt fra øl til chokolade, kaffe og andre lækkerier. Du kan læse mere om kurvenes indhold på deres produktside, hvor vi har listet alle tingene i kurven.

Køb også værtsgave til mænd?

Få ideer til værtindegave

Hvis du bor i Svendbord eller omegn, har vores butik et stort udvalg af gode værtindegaver til alle typer mennesker. Du finder alt fra den spiselige til blomster, interiør og brugskunst. Finkas gårdbutik bugner med gode ideer til værtindegaven, som vi kan hjælpe dig med at gøre personlig og hjertevarm.

FINKA

For at få adgang skal du være minimum 16 år.

Er du over 16 år?